Вибір електричної варильної поверхні
Субота, 10.12.2016, 17:40
Головна » 2015 » Серпень » 14 » Вибір електричної варильної поверхні

Вибір електричної варильної поверхні

Раді бачити вас на нашому сайті присвяченому ремонту та будівництву!

14000Основними перевагами електричних варильних поверхонь є: відсутність відкритого вогню, гладка поверхня, яку легко мити, і збереження кисню в приміщенні. Слід врахувати, що при її використанні необхідна посуд з товстим і рівним дном.

Варильні поверхні підрозділяються на два типи, згідно з принципами установки. Залежні варильні поверхні розміщують над духовою шафою, їх вибирають, керуючись спеціальними таблицями. У цьому випадку єдина панель управління розташована лише на духовій шафі. Незалежні варильні поверхні мають свої елементи управління, і розміщуються такі поверхні окремо від духової шафи.

Незалежний тип установки дозволяє вибрати кількість і різновид конфорок. Подумайте, які страви ви збираєтеся готувати, які розміри вашої кухні. Конфорки можуть бути розраховані на певні національні страви, вони істотно відрізнятися за формою. Вирішіть, чи вам потрібен вбудований гриль.
Варильна панель Siemens EH679MB17E
Нагрівальні елементи бувають виконані з нержавіючої сталі, склокераміки, емалі, загартованого скла, чавуну. Переважна більшість електричних варильних поверхонь виготовлені зі склокераміки або чавуну. Останні мають традиційний вигляд і недоліки: повільне нагрівання-охолодження.

Асортимент нагрівальних елементів у поверхонь із склокераміки дуже багатий. Включає в себе: конфорки рапідние, галогенові, індукційні і HI Light.

У рапидных конфорках спіраль розжарюється за лічені секунди, створюючи високу температуру.

У галогенових конфорках, крім спіралі, є галогенова лампа, яка яскраво світить і виділяє тепло у великій кількості.

Стрічкові елементи в конфорках HI Light розігріваються швидше, ніж галогенні, на кілька секунд.

Індукційні конфорки вимагають використання спеціального посуду з чавуну або железосодержащей сталі. В них знаходиться індукційний блок, нагріваючий дно посуду, самі конфорки при цьому завжди холодні.

На жаль, не все так привабливо в склокерамічних поверхнях. Такі поверхні відмінно витримують навантаження, на них можна ставити важку посуд. Але зате дуже вразливі до пошкоджень лезом ножа, твердими сипучими речовинами (сіль, цукор, крупа). Якщо крихти потраплять під посуд, обов'язково залишаться подряпини, а цукор може розтанути, і відмити його вже не вийде.



Категорія: Інструменти і матеріали | Переглядів: 145 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
приєднуйтесь
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук по сайту
Наше опитування
Що для Вас найбільш важливо при проведенні ремонту ?
Всего ответов: 213
Статистика
Людей на сайті онлайн: 1
Шукають інформацію 1
Реєстрованих 0